Жителите на Меден рудник: Иван не е!  Иван не е

...
Жителите на Меден рудник: Иван не е!  Иван не е
Коментари Харесай

Жители на бургаския квартал „Меден рудник“ подкрепят Иван, не бил способен на убийство

Жителите на " Меден рудник ": Иван не е!  „ Иван не е кадърен на такова безчовечие. Той е почтено дете. Това момче е с акъла на седем-осем годишно. Жалко за момиченцето, само че Иван не е килъра. Целият квартал ще го подкрепим “. Така жителите на бургаския комплекс „ Меден рудник “ разясняват вестта за ареста на 15-годишния възпитаник от ОУ „ Найден Геров “ в Бургас Иван Иванов, упрекнат за убийството на 11-годишната Никол Йончева.
 Съседите на Иван не имат вяра той да е причинител на убийството.

Иван беше арестуван в дома си блок 98 в комплекс „ Меден рудник “ рано сутринта в понеделник, а съгласно Министерство на вътрешните работи точно в него са открити движимости, изчезнали от убитото момиче. Близките му не имат вяра той да е килъра и настояват, че е натопен.

Майката на упрекнатият в ликвидиране Иван: Синът ми е почтен

Те приканват полицията да проверява и тази версия. „ Синът ми не може да лъже. Винаги всичко ми споделя. Съмнявам се от боязън да да се държи по този начин, от боязън да признава “, споделя майката. Жената не приема тезата на полицията, съгласно която убийството е осъществено поради безразсъден спор за наргиле. „ Той изобщо не знае какво е наргиле, нито цигари пуши. Той не може да ги асимилира такива работи “, акцентира Донка Петрова. 
 Донка Петрова

„ Невинните лежат, а убийците са на независимост “, споделя Донка. „ Да се откри виновника, не да ни заплашват, че ще ни убият.... И служителите на реда тука не могат да повярват, че той може да е направил ликвидиране. Той е доста мирен, не е кадърен на експанзия. Камъни са хвърляли против него, и той не е отвръщал. Не таи завист в себе си “, споделя Донка Петкова.

Близки на обвинявания в ликвидиране Иван получили закани, полицията ги пази

Майката споделя, че Иван намирал документи за идентичност и ги е предавал в полицията. „ И дебитни карти е откривал, дружно с мен, върви до Първо РПУ да ги върне.... “, уточни тя. 
Семейството на обвинения нямало никаква визия на кого в действителност е ножа, с който бе убита Никол. „ Не е наш, нищо не е изчезвало от вкъщи ни “, твърди тя. 

Чуйте в звуковия файл по какъв начин жителите на " Меден рудник " разясняват вестта за ареста на Иван:
  По тематиката Откриха мъртво момиче в асансьор в Бургас (СНИМКИ) След убийството на Никол, 15-годишният обвинен играл на гоненица Нови разкрития към жестокото ликвидиране на 11-годишно момиче в Бургас
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР